Despre

Bine ați venit pe neplace.ro, locul în care analizăm subiecte indiferent că e vorba de ultimul tip de gadget sau de bunuri de larg consum.

Noi testăm și aflăm care sunt cele mai bune produse/servicii/informații dintr-o anumită nișă pentru persoanele care doresc rapid să știe ce să facă. Tot ce alegem și arătăm aici pe site sunt cele mai bune informații din punctul nostru de vedere.

Vă recomandăm toate tipurile de produse/servicii/informații, de la camere, notebook-uri și telefoane mobile până la cuptoare, machiaj, uleiuri esențiale și scaune de birou.

Cu o echipă specializată, petrecem ore și ore cercetând și analizând modelele disponibile pe piață și informații pentru a vă ajuta să faceți o alegere potrivită în concordanță cu nevoile dvs.

Există posibilitatea ca în unele cazuri, dacă alegeți să cumpărați un produs pe care l-am prezentat, să primim un comision de la magazinul din care ai ales să cumperi produsul în cauză. Asta nu înseamnă că vei plăti în plus, ci că magazinul își împarte un mic procentaj din profit cu noi în cazul în care recomandăm un produs din stocul lor.