Navigați pe rețelele de socializare, aruncați o privire la fotografiile influencerilor și vă întrebați un singur lucru: este posibil ca ei să aibă întotdeauna astfel de sprâncene perfecte? Dacă această situație este familiară, ați ajuns în locul potrivit. Am cercetat și am descoperit secretul cel mai bine păstrat. Sprâncenele au început relativ recent să câștige importanță în lumea machiajului, dar adevărul este că acestea sunt una dintre trăsăturile faciale care marchează cel mai mult personalitatea noastră. Dacă doriți să știți cele mai bune trucuri pentru a profita de sprâncene într-un mod rapid și ușor, continuați să citiți, astăzi vă spunem totul!

Ce trebuie să știi

 • În ultima vreme, creionarea sprâncenii a devenit o modă. Și nu este o coincidență, pentru că diversitatea produselor este din ce în ce mai mare.
 • De îndată ce învățați să utilizați un creion de sprâncene, prin câteva trucuri simple, acesta va deveni cel mai bun aliat al tău, deoarece este utilizat de cele mai multe femei. În plus, rezultatele sunt atât de bune încât nu ne vine să credem.
 • Când vine vorba de a contura sprâncenile într-un mod ideal, va trebui să luăm în considerare aspecte cum ar fi tipul, culoarea sau durabilitatea creionului. În acest fel, frumusețea va fi asigurată.

Cele mai bune creioane pentru sprâncene de pe piață: preferatele noastre în 2021

Sprâncenele sunt o trăsătură asupra căreia nu se acordă prea multă atenție, dar care completează și definesc fața. De aceea, creioanele pentru sprâncene sunt un instrument esențial în geanta de machiaj a tuturor femeilor. Piața este atât de mare încât alegerea unuia poate fi copleșitoare. Deci, pentru a vă ajuta, puteți arunca un ochi asupra următoarelor recomandări:

Cel mai bun creion pentru sprâncene clasic

Creion pentru sprancene Miss Sporty
Creion pentru sprancene Miss Sporty
Vezi cât costă

Acesta este un model simplu și eficient pentru sprâncene. Chiar dacă e un brand nu prea bine cunoscut, brandul oferă produse de bună calitate. Creionul este disponibil în negru și maro închis. Textura este una cremoasă și care alunecă cu ușurință. Capacul include o perie pentru pieptănarea sprâncenelor, iar unii utilizatori consideră că perii pensulei sunt foarte moi.

Cel mai bun creion pentru sprâncene cu umbrire definită

Mayvelline iese în evidență ca fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri în produse cosmetice. Cu creionul Total Temptation, Mayvelline oferă cea mai bună delimitare a sprâncenelor. Acest lucru se datorează formei vârfului său, care oferă delimitare cu precizie, și textură cremoasă. Acest creion este retractabil, făcându-l ușor de utilizat. Disponibilitatea sa este în patru culori: blond și trei nuanțe de maro. Inclus în capac este o perie ideală pentru pieptănarea sprâncenelor.

Cel mai bun creion de sprâncene pentru microblading

Microblading-ul este un proces cosmetic prin care se face un tatuaj semi-permanent. Este o tehnică cu o anumită complexitate, dar care poate fi practicată acasă. Creionul microblading pe care l-am ales este unul dintre cele mai utilizate pe piață. Cerneala este impermeabilă și poate dura până la 24 de ore. Acesta este disponibil în cinci culori diferite: negru, roșiatic, gri și două nuanțe de maro. Se recomandă să nu utilizați acest produs fără experiență anterioară.

Cel mai bun creion pentru sprâncene cu tuș impermeabil

Marca L’Oreal Paris oferă căptușeala Brow Stylist Definer. Este un creion retractabil de înaltă precizie, prin intermediul căruia se pot obține linii ultra-subțiri. Este un creion rezistent la apă, de lungă durată. În plus, este aprobat oftalmologic, deci nu ar trebui să existe probleme în cazul în care are contact cu interiorul pleoapelor ochilor. Pe capac include o perie mică pentru sprâncene.

Ghid de cumpărături: Ce trebuie să știți despre creionul pentru sprâncene

Dacă tocmai ați ajuns în lumea machiajului sprâncenelor, nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. În această secțiune, răspundem la întrebări frecvente despre căptușeala sprâncenelor. Vrei să vii cu noi? Dar, ai grijă, odată ce-i întâlnești, s-ar putea să nu vrei să-i lași să plece.

Ce este mai exact un creion de sprâncene și pentru ce folosește?

Să începem de la început. Un creion pentru sprâncene este un produs de machiaj care ne umple sprâncenele, oferind un efect complet populat, cu un finisaj profesional. Utilizarea sa zilnică ne permite să scoatem în evidență sprâncenele perfecte, cu forma dorită și cu rezultate de lungă durată.

Ce tipuri de creioane pentru sprâncene există?

Deși, astăzi, putem găsi multe modele de creioane, deoarece mai multe și mai multe branduri de cosmetice și machiaj se alăture acestei noi moda și să includă acest tip de produse în catalogul său, putem diferenția două tipuri principale:

 • Linie sprânceană creion: cel mai clasic, am putea spune. Ea are o formă similară cu eyeliners vechi și există diferite nuanțe. Acestea sunt foarte precise, economice și ușor de utilizat.
 • Căptușeală de sprâncene retractabile: acesta este modul în care modelele mai noi vin de obicei. Acesta include o perie și oferă un aspect mai natural, deoarece contururile sale nu sunt la fel de marcate. Acestea fiind spuse, este un pic mai puțin economic decât cel din lemn.

De asemenea, chiar dacă nu te consideri un tip ca atare, există căptușeli sprânceană care au o umbră încorporată. Această umbră este responsabilă pentru unificarea rezultatului și estomparea contururilor pentru a-l face să pară mai natural. Alegerea este o chestiune de gusturi și a vedea care unul te simti cel mai confortabil cu, deoarece ambele au finisaje bune.

Cum se utilizează un creion pentru sprâncene?

Contrar a ceea ce se crede adesea, folosind o linie sprânceană este extrem de ușor. Desigur, este nevoie de practică și, pe măsură ce-l utilizați, rezultatele vor primi mai bine și mai bine. Dar, în cazul în care motivul pentru care nu s-au alăturat această nouă modă încă este aceasta, este de peste! Ia act de pașii simpli de urmat:

 1. Primul lucru este de a pregăti sprâncenele. Pentru a face acest lucru, pieptene-le (cu pieptene construit în creion sau cu unul pe care îl au) întotdeauna în direcția de creștere a părului. În acest fel, vom vedea clar asupra punctelor slabe asupra care ar trebui să ne concentrăm.
 2. Odată ce ați perfect pieptănat sprancene, ceara sau tăiați firele de păr care ies în evidență, atât în partea de sus și de jos.
 3. Acum, da, apuca de linie sprânceană și începe umplerea în oasele lăsate de păr pentru a crea o imagine mai consistentă.
 4. Continuați cu creionul până când obțineți rezultatele așteptate. Și asta e tot!

Vezi de nu am mințit când am spus că e atât de ușor? Bine, până acum, da, dar, sunt sigur că te întrebi acum să știi ce formă au sprâncenele tale pentru a arăta cel mai bine. Nu-ți face griji, îți vom răspunde la următoarea întrebare.

Ce tipuri de modele se pot obține cu un creion pentru sprâncene?

Ei bine, pentru a obține sprâncenele care ne favorizează cel mai mult, trebuie să începem prin a cunoaște diferitele tipuri de sprâncene care există. Astfel, vom ști va trebui să le atragă și vom fi capabili de a face cele mai multe din creioanele noastre:

Forma sprâncenelorTipuri de fețe pe care le favorizează cel mai mult
Sprâncene rotundeRecomandat pentru femeile cu facțiuni foarte marcate, deoarece le înmoaie.
Sprâncene plateIdeal pentru cei care nu doresc să-și asume prea mult risc, unghiul este aproape imperceptibil.
Sprâncene în formă de SPe fețe rotunde sau oarecum pătrate, acesta este tipul de sprânceană care favorizează cel mai mult, deoarece înmoaie toate formele.
Sprâncene cu unghiIdeal pentru marcarea expresiei, deoarece acestea reglați fin fața și o lungesc, indiferent de pronunția unghiului.

Acum, că am stabilit principalele moduri în care sprâncenele noastre pot avea, ca fiecare fata este o lume, cel mai bine este pentru a vedea exact ceea ce a noastră ar trebui să fie modelate pe baza facțiuni noastre specifice. Pentru a face acest lucru, specialiștii recomandă să urmați acești pași:

 • Pentru a ști de unde ar trebui să înceapă sprânceana noastră, trebuie să o aliniem cu începutul nasului, la exterior. Pentru a face acest lucru, puteți plasa creionul în sine pe înotătoarea nasului și de a crea o linie verticală până la începutul sprâncenei.
 • Pentru a găsi cel mai înalt punct al sprâncenei noastre, unde vom crea arcul sau curbura, trebuie să creăm diagonala care trece prin centrul ochiului. Adică, punem creionul la fel ca înainte, dar acum îl mutăm până ne trece ochiul. În punctul în care stai cu sprânceana, vom plasa cel mai înalt punct.
 • În cele din urmă, pentru a vedea în cazul în care se termină sprânceană, vom muta creionul un pic mai mult, de data aceasta la sfârșitul ochiului nostru. În cazul în care părul nu ajunge la acel punct, creion sprânceană vă va ajuta să completați în spațiul lipsă.

Cum știu care ton este cel mai bun pentru mine?

Aceasta este una dintre cele mai importante probleme atunci când vorbim despre creioane sprânceană, pentru că un alt motiv pentru care multe femei nu sunt încurajate să le folosească este pentru că ei cred că rezultatele nu sunt naturale. Pentru a face acest lucru, primul lucru pe care trebuie să se uite la este tonul părului nostru, (dar, ochi, pe tonul rădăcinii) și alege una sau două nuanțe de mai jos. Este important ca creionul sprânceană este un pic mai ușor decât părul, deoarece grăsimea facială face culoarea să se întunece. Cu toate acestea, acest truc nu poate lucra pentru parul blond, ca nu vom dori să aibă sprâncene care sunt greu vizibile. În acest caz, alegeți o culoare care este oarecum mai închisă la culoare decât părul, dar nu iese în evidență prea mult. De asemenea, este esențial ca culoarea sprâncenelor să fie în ton cu tonul pielii:

Tonul pieliiTon recomandat creion sprânceană.
Piele deschisă sau rozTonuri care trag spre blonda cenușă.
Piele bronzatăTonuri de maro deschis.
Piele închisă la culoareTonuri maro mat.

Microblanding se poate face printr-un creion de sprâncene?

În cazul în care acest termen sună chinezesc pentru tine, vom începe prin a spune că microblanding este o tehnică semi-permanentă de machiaj sprânceană. Părul este atras de păr și durează, de obicei, în jur de trei sau patru zile, în funcție de calitatea produsului. Și, da, există creioane pentru a face microblanding. Deși această tehnică este din ce în ce mai în plină expansiune, este recomandată doar pentru cel mai “expert” în domeniu, deoarece, fiind un sistem de lungă durată, în cazul în care rezultatele nu ne plac, ele sunt mai dificil de eliminat. Prin urmare, este important să încercați mai întâi o linie de sprânceană normală și să luați practica cu ea.

Criterii de achiziție

Acum, că știți lumea de căptușeli sprânceană în profunzime, s-ar putea fi foarte bine în considerare obținerea unul. Dacă da, nu vă faceți griji, iată-ne, de asemenea, pentru a vă ajuta cu această sarcină. Dacă doriți să alegeți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., acordați atenție criteriilor de achiziție prezentate mai jos:

 • Textură și culoare
 • Durabilitate
 • Alte caracteristici

Textură și culoare

În primul rând, deoarece nu ar putea fi altfel, trebuie să fim clari cu privire la tipul și culoarea creionului sprâncenelor de care avem nevoie. În ceea ce privește tipul, am observat mai sus că atât creionul de lemn, cât și cel retractabil sunt foarte eficiente și vă pot oferi rezultate foarte bune, atâta timp cât știm să le folosim, desigur. Prin urmare, această problemă va depinde exclusiv de gusturile noastre. Cu toate acestea, alegerea culorii este ceva mai complicată. Amintiți-vă să se uite la tonul de parul tau si pielea ta pentru a găsi culoarea de creion sprânceană care ti se potriveste cel mai bine și cu care veți obține rezultate mai naturale.

Durabilitate

Un alt factor important care ne influențează atunci când cumpără o linie sprânceană este durabilitatea acesteia. În acest caz, este important să vă avertizăm că nu ne referim la microblanding sau la orice altă metodă de “tatuare” a sprâncenelor sau de machiaj cu tratamente de lungă durată. Pur și simplu ne referim la căptușeli “tradiționale” pentru sprâncene, atât din lemn, cât și retractabile. Durata medie a acestui tip de produs este de aproximativ opt ore, deci nu ar trebui să retușați în timpul zilei. Cu toate acestea, există multe care au o durată mai scurtă. Dacă nu doriți să fie în mod constant uitam, cel mai bine este să se uite la ea, de asemenea.

Alte caracteristici

În cele din urmă, dacă dorim să rafinăm căutarea și mai mult și să găsim cel mai bun creion pentru sprâncene de pe piață, putem, de asemenea, să acordăm atenție și altor caracteristici oferite de produs. În acest caz, una dintre caracteristicile cele mai solicitate este că este impermeabil,mai ales în timpul lunilor de vară.

Rezumat

Visezi la sprâncene populate, frumoase și mereu perfecte? Ei bine, puteți opri visezi pentru că ai nevoie doar de un creion de sprâncene pentru a face această imagine realitatea ta de zi cu zi. Aceste produse de machiaj au venit pe o bază grea și nu arata ca acestea sunt de gând să plece pentru o lungă perioadă de timp. Contrar a ceea ce poate părea, ele sunt foarte ușor de utilizat și rezultatele pe care le oferă sunt foarte bune. Trebuie doar să alegeți tonul care vi se potrivește cel mai bine și să începeți să exersați, sunteți sigur că veți face din ce în ce mai bine. Dacă nu ați ajuns deja la unul dintre ei, ce mai așteptați pentru a le încerca? Dacă ți-a plăcut ghidul nostru de sprânceană liners partajați-l pe rețelele sociale și lăsați-ne un comentariu. Și, dacă mai ai întrebări care nu răspund, suntem aici să te ajutăm.

De patru ani scriu articole pentru diverse site-uri web și mass-media, în special despre tehnologie, seriale, benzi desenate, anime, filme și jocuri video. Francizele mele preferate sunt Marvel, DC, Demon Slayer și Attack on Titan.

Lasă un comentariu