Încarcă-te cu adrenalina, eliberează-te de stres și antrenează-ți mușchii. Un antrenament de box are o astfel de putere încât te poate ajuta să te deconectezi aproape la fel de mult ca o escapadă la mare. În plus, este unul dintre cele mai complete și simple sporturi, astfel încât să vă puteți antrena chiar și din confortul casei dvs.

Nu mai așteptați să începeți boxul! Și, pentru a practica disciplina într-un mod integral, ce e mai fain decât să ai o pereche de mănuși de box bune? Cu o pereche de înaltă calitate, îți faci o rutină de antrenament pentru casa ta și, de asemenea, crește performanța în ring. Dar, pentru că modelele sunt atât de variate, trebuie să le cauți pe cele care au profilul potrivit pentru tine. Citește mai departe și vei afla toate informațiile de care ai nevoie!

De ce ar trebui sa alegi cele mai bune manusi de box

  • Mănușile de box sunt un instrument fundamental pentru această disciplină, deci sunt esențiale atât pentru antrenamentul la sală, cât și pentru antrenamentul la domiciliu.
  • Există două tipuri de mănuși: mănușile de antrenament sunt folosite pentru sesiunile de antrenament și mănușile de competiție folosite exclusiv în meciurile sportive.
  • Materialul, metoda de închidere, greutatea mănușilor și materialul din care sunt fabricate, sunt aspecte esențiale pentru realizarea achiziției ideale.

Cele mai bune manusi de box in 2021: recomandarile noastre

Pe piață există nenumărate modele de mănuși de box, dar nu toate sunt potrivite pentru tine. Pentru a vă ajuta să intrați în acest ocean de oferte, fără riscul de a vă pierde nordul, am pus împreună acest clasament în care vă spunem despre cele mai izbitoare modele.

Mănuși de box care protejează încheieturile

Marca Sanabul nu este bine cunoscută, dar este incontestabil faptul că oferă produse de cea mai înaltă calitate. Designul include închideri Velcro și cârlig, care asigură stabilitatea încheieturii mâinii în momentul lovirii și ajută la prevenirea unei supravegheri de a provoca o vătămare gravă.

Exteriorul este realizat din piele, un material cu durabilitate ridicata, in timp ce interiorul incorporeaza un gel care absoarbe o parte din impactul loviturii.

Mănuși de box cu o varietate mai mare de dimensiuni

Marimea este un aspect esential atunci cand alegi o pereche de manusi de box, astfel ca brandul Hawk este preocupat sa ofere 5 dimensiuni diferite cu acest model. Această mare varietate de dimensiuni îl face un model foarte versatil, care funcționează atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Designul său include guri de aerisire concepute pentru a vă menține mâinile reci și pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute de transpirație. Interiorul său are mai multe straturi și gel pentru a absorbi impactul, ceea ce reduce șansele de rănire a ciolanelor.

Cele mai bune mănuși de box ca raport cost-calitate

Este important să aveți produse de o calitate excelentă, dar trebuie să luați în considerare și buzunarul. Din fericire, există mărci precum Elite care oferă aceste mănuși de box la un preț accesibil.

Majoritatea cumpărătorilor sunt de acord că rezistența și durabilitatea acestor mănuși este uimitoare, mai ales având în vedere prețul lor scăzut. Acestea sunt disponibile în dimensiuni de 10 ounes, 12 ounes și 14 ounes, precum și în diferite culori.

Mănuși de box care permit respirația mâinilor

Daca esti in cautarea manusilor robuste, dar care te ajuta sa iti mentii mainile proaspete, acest model de Senshi Black este cea mai buna optiune pentru tine. Sunt mănuși supradimensionate, se potrivesc frumos pe mâini mici și sunt disponibile în cinci dimensiuni.

Ceea ce iese cel mai mult în evidență este sistemul său de ventilație format din modele de găuri în palme. Acest sistem ajută la reîmprospătarea mâinilor și la evitarea riscului de ciupercă, chiar și în sesiuni lungi de antrenament.

Mănuși de box de o calitate incontestabilă

Brandul Everlast are un mare prestigiu datorită calității ridicate a echipamentului său sportiv, iar această pereche de mănuși este un exemplu. Materialul de fabricație este de 80% poliuretan și 20% poliester și are închidere reglabilă, astfel încât să poată servi în diferite dimensiuni.

Acest model nu încorporează caracteristici sau funcții atrăgătoare și nici nu se remarcă în mod special pentru inovația sa. Dar un lucru asupra utilizatorilor sunt de acord este că calitatea sa este aproape a doua la nici unul. Deci, ele sunt ideale pentru a le folosi în antrenamente intense, deoarece puteți obține sucul fără regrete.

Criterii de luat în considerare înainte de a alege cele mai bune mănuși de box

Chiar dacă cumpărarea mănușilor de box nu este o investiție prea mare de bani, dacă nu suntem experți în fitness, este posibil să nu știm ce caracteristici să căutăm în ele. Pentru aceasta am pregătit această listă completă cu cele mai importante aspecte ale achiziției.

Material

Piele artificială: Foarte recomandat pentru persoanele care nu doresc să cheltuiască o mulțime de bani. Există piele artificială de înaltă calitate, cum ar fi Skyntex. Ele sunt mai confortabile decât mănușile din piele, deoarece sunt mai potrivite pentru mână, iar durabilitatea este foarte asemănătoare cu mănușile din piele naturală.

Piele: Pielea este cel mai frecvent utilizat material de pe piață. Printre acestea, putem enumera pielea de bivol, capră și vacă. Vaca este de cea mai bună calitate. Prin urmare, sunt cele mai scumpe mănuși, se adaptează la mână și rezistă mai bine la impact.

Vinil: Sunt cele mai ieftine, au o durabilitate scăzută și îți pot răni încheietura mâinii.

PVC: Ele sunt, de asemenea, economice și de o calitate mai bună decât vinilul, deși prețul este de obicei puțin mai mare, deci sunt recomandate pentru începători. Cu toate acestea, rețineți că unele cluburi nu permit antrenamentele cu acest tip de mănuși.

Umplutură

Umplutura mănușilor de box este principala sursă de protecție pentru ei. Există trei tipuri principale de protecție:

  • Umplutură de păr de cal (sau păr)
  • Umplere cu spumă
  • Sau un amestec de ambele

Cele din spuma sunt mai versatile si mai protectoare decat cele din cai. De asemenea, trebuie să țineți cont de greutatea umpluturii și de suma atunci când alegeți un tip sau altul. Acest lucru va depinde de puterea ta și de fitness.

Întrebări și răspunsuri

Dacă ați ajuns atât de departe este pentru că vă gândiți să cumpere unele mănuși de box. Mai jos iti oferim un ghid de achizitie cu informatiile de care trebuie sa stii ce manusi sunt perfecte pentru tine. Citiți mai departe și descoperiți beneficiile lor, tipurile care există, să aveți grijă de ele și multe altele.

Ce sunt mănușile de box?

Mănușile de box sunt un instrument de reglementare format din mănuși căptușite pe care luptătorii le poartă pentru a-și proteja ciolanele și, într-o oarecare măsură, pentru a atenua impactul loviturilor în timpul crizelor.

Acestea sunt considerate echipamentul de bază pentru orice boxer, dar sunt adesea completate de alte tipuri de protecție, ar fi gărzile de gură și dulapurile (cunoscute și sub numele de protector inghinal sau ceașcă testiculară).

De ce să porți mănuși de box?

În box mâinile noastre sunt instrumentul principal și sunt întotdeauna expuse la a fi rănit … chiar și fiind atent! De aceea este atât de important ca acestea să fie protejate. Unele mănuși oferă chiar amortizare suplimentară pentru a evita deteriorarea foarte gravă.

O pereche bună de mănuși de box ar trebui să se potrivească mâinii și degetelor noastre și să se potrivească bine pe încheietura mâinii. În caz contrar, riscăm entorse care se termină cu rănirea.

Este importantă culoarea mănușilor?

Interesant, da. Boxul este un sport în care viteza este esențială; cu cât ești mai repede, cu atât va fi mai greu pentru ei să se eschiveze de atacurile tale, așa că „a le face neviabile” este o strategie foarte valoroasă.

Dacă mergeți la o luptă cu un adversar, idealul este să alegeți mănuși roșii (culoarea clasică), care este mai puțin vizibilă pentru ochiul uman decât alte culori din spectru. Pe de altă parte, dacă te antrenezi, mănușile de culoare deschisă îl vor ajuta pe antrenor să vadă mai bine loviturile și să-ți poată ghida antrenamentul.

Concluzii

După cum poți vedea, întotdeauna trebuie să ai cele mai bune mănuși de box întrucât sunt unele dintre cele mai fundamentale necesități atât pentru a practica boxul acasă, cât și în sala de sport. Exista diferite tipuri de mănuși în funcție de greutate, tipul de utilizare pentru care vor fi destinate, materialul, etc.

Fiecare tip servește unei funcții și este potrivit pentru un anumit tip de formare. Acum depinde de tine să-ți alegi mănușile de box perfecte. Urmează sfaturile noastre și vei avea cele mai bune mănuși de box de pe piață. Este timpul să-ți intri în formă!

Jurnalistă specializată în producția de conținut digital. Îmi place să vorbesc despre jocuri video, cărți, seriale și filme.