Febra este o reacție a organismului la infecții, deci trebuie controlată în mod constant. Dacă aveți copii mici, este esențial să aveți un termometru bun. Acest instrument practic vă permite să luați temperatura și să știți la ce oră este necesar să-i dați tratamentul sau să mergeți la medic.

Febra poate fi periculoasă pentru copii, determinându-i în cazuri extreme să aibă convulsii. Pentru a preveni complicațiile, este esențial să cunoașteți temperatura cu un termometru adecvat. Care este cel mai bun termometru pentru bebelusi? În acest ghid vă vom spune!

De ce ar trebui sa alegi cel mai bun termometru pentru bebelusi?

  • Măsurarea temperaturii corpului este unul dintre pașii indispensabili în determinarea stării de sănătate a copilului. Mai ales pentru bebelusi, care nu pot manifesta clar ce simt. Prin urmare, nu ar trebui să ne lipsească niciodată un termometru în casa noastră.
  • Știind sigur atunci când un copil are febră poate face o mare diferență. Termometrele sunt decisive pentru controlul temperaturii. În acest fel vom ști dacă trebuie să administrăm tratament urgent sau să mergem la pediatru.
  • Vrei sa cumperi termometrul ideal pentru copilul tau? Pe lângă faptul că te uiți la cele mai noi știri, îți recomandăm să ții cont și de alte aspecte importante. De exemplu, vârsta copilului, metoda de măsurare a temperaturii, calitatea, greutatea și dimensiunea termometrului. În plus, ar trebui să luați în considerare și sursa de energie pe care o utilizați (numărul și tipul de celule sau baterii).

Cele mai bune termometre pentru bebelusi in 2021: recomandările noastre

Tehnologia avansează prin pași mari și, odată cu aceasta, crește varietatea de instrumente disponibile pentru a avea grijă de sănătatea noastră. În cazul termometrelor pentru copii, veți găsi o gamă largă de modele. Pentru a vă facilita căutarea, am conceput acest clasament cu cele mai bune patru variante de pe piață. Aplicare!

Cel mai bine vândut termometru pentru copii

Acest termometru pentru copii de la brandul iProven este cel mai bine vândut și cel mai bine evaluat de către utilizatorii de internet. Este extrem de practic și versatil. Datorită tehnologiei sale în infraroșu, poate măsura temperatura atât pe frunte, cât și pe ureche.

In plus, il poti folosi si pentru a controla temperatura laptelui micutului tau sau a camerei acestuia. Este citirea instantanee, deci într-o secundă oferă deja un rezultat precis. În plus, dimensiunea sa mică este foarte confortabilă și ergonomică.

Cel mai bun termometru pentru toate vârstele

Comper Smart Medical este un termometru inteligent realizat din materiale care au grijă de sănătatea și siguranța familiei. Include o aplicație cu funcții de memento și istoric al citirilor de temperatură. În acest fel, puteți monitoriza tendințele și comportamentele de căldură ale corpului ale oricui este afectat la domiciliu.

De asemenea, in cateva secunde se da un rezultat precis, evitand sa-i streseze pe cei mici. Este un model compact și foarte ușor de utilizat. Fără îndoială, o opțiune foarte practică, funcțională și versatilă.

Cel mai bun termometru pentru copii „non-contact”

Termometrul marca Equinox funcționează fără contact. Acest lucru înseamnă că puteți face citiri precise fără a atinge pielea micuțului. Astfel, este o opțiune ideală pentru cei care se mișcă în mod constant sau rezistă să fie controlați de temperatură.

Pentru a face și mai ușor de citit, modelul încorporează o alarmă care sună odată ce febra este detectată. În plus, îl puteți folosi pentru a măsura temperatura unei cafele calde sau prospețimea camerei într-o zi fierbinte de vară.

Cel mai profesionist termometru pentru bebelusi

Acest termometru digital pentru bebelusi de brand alege este sustinut de studii clinice si recomandat de medici. În plus, este certificat oficial și conține materiale fără substanțe toxice, ar fi mercurul. O alternativă fiabilă și sigură pentru toate vârstele.

Acest produs complet are un senzor de înaltă precizie pentru a măsura temperatura exactă a frunții și urechii. În plus, puteți controla, de asemenea, gradația termică a camerei, obiecte și lichide. Are citire rapidă, mod silențios și afișaj LED, printre multe alte funcții practice.

Criterii de luat în considerare înainte de a alege cel mai bun termometru pentru bebelusi

Pe piață există o mare varietate și sortiment de termometre pentru copii. Există multe criterii care pot fi folosite pentru a alege cele mai potrivite. Cu toate acestea, există anumite aspecte importante pe care nu ar trebui să le ratați. Mai jos, vă explicăm fiecare dintre ele, astfel încât să puteți alege termometrul care se potrivește cel mai bine nevoilor copilului dumneavoastră.

Vârsta bebelușului

În funcție de vârsta copilului dumneavoastră va fi mai potrivit un tip de termometru sau altul. De exemplu, termometrele rectale sunt recomandate în special nou-născuților, deoarece acestea sunt cele mai precise. Cu toate acestea, termometrele pentru urechi au devenit din ce în ce mai bune; dar este mai bine să le folosiți la copiii mai mari pentru a evita rănirea canalelor urechii.

Calitate

Este foarte important să vă uitați la calitatea și siguranța materialelor de fabricație. Se crede adesea că un termometru cu costuri mai mari are o calitate mai bună; dar nu este întotdeauna cazul. Prin urmare, aflați bine despre durabilitatea produsului înainte de a vă concentra pe preț.

Greutatea și dimensiunea termometrului

Vei folosi termometrul doar în casa ta sau, de asemenea, în afara acestuia? În funcție de faptul că veți fi mai potriviți pentru un tip sau altul. Dacă doriți să vă luați termometrul peste tot, este de preferat să alegeți unul ușor și mic. Cu toate acestea, uneori merită să cumpărați un model mai greu și mai rezistent.

Întrebări și răspunsuri

Toate mamele își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor. Prin urmare, este normal să aveți îndoieli atunci când alegeți ceva pentru ei. Cu atât mai mult dacă este un instrument legat de sănătatea lor, ar fi un termometru. În acest ghid de cumpărături vom încerca să clarificăm cele mai frecvente îndoieli cu privire la acest produs.

Ce este un termometru pentru copii?

Termometrul este un instrument folosit pentru măsurarea temperaturii corpului. Variantele pentru bebelusi sunt fabricate cu caracteristicile celor mici in minte. Ele sunt mult mai practice decât termometrele tradiționale, deci sunt o alternativă excelentă pentru copii. După știm cu toții, majoritatea copiilor rezistă să fie luați pentru a li se lua temperatura.

Acest instrument este conceput astfel încât copilul dumneavoastră nu trebuie să rămână nemișcat pentru o lungă perioadă de timp în timp ce controlați temperatura. Unele termometre pentru copii chiar te anunță dacă bebelușul tău are febră, chiar dacă este în mișcare constantă. Alții nici măcar nu trebuie să intre în contact cu copilul, deoarece folosesc un sistem infraroșu.

Ce tipuri de termometre pentru copii există?

Există diferite tipuri de termometre pentru copii disponibile pe piață. Mai jos, vom indica care sunt cele mai frecvente și vom rezuma principalele lor caracteristici:

  • Termometru din sticlă: Acesta arată temperatura pe o scară gradată prin nivelul la care ajunge lichidul (mercur sau alcool), care se dilată sau se contractă din cauza căldurii. Măsurarea este exprimată în grade Celsius sau Fahrenheit. În prezent, aceste termometre funcționează cu alcool colorat pentru a evita riscurile de contact cu mercurul.
  • Termometru fără contact: Măsoară temperatura prin intermediul radiației termice emanate de corpuri sau obiecte. Pentru ao folosi, nu este necesar să atingeți persoana, ceea ce facilitează luarea temperaturii atunci când este în mișcare sau departe. Cu termometre cu infrarosu, de obicei, luați temperatura copilului arătând spre fruntea lui sau a ei.
  • Termometru digital: Este cel mai frecvent în spitale și case pentru ușurința de utilizare, prețul bun și acuratețea. Acesta înregistrează temperatura într-un mod axilar, oral sau rectal printr-un circuit electric care trimite informațiile capturate la un microcip. Îl procesează și îl afișează pe un ecran digital. Unele vin ca o „suzetă” (sau „suzetă”), iar altele aduc forme animale. Există, de asemenea, modele mai simple și mai clasice.
  • Termometru pentru urechi: Este una dintre cele mai utilizate opțiuni astăzi și a înlocuit în mare măsură termometrul digital tradițional. Are un tub mic (cu o teacă protectoare) care este introdus în urechea copilului. Apoi se deschide un obturator care captează radiația emisă de canalul urechii.

Care sunt avantajele și dezavantajele termometrelor pentru copii fără mercur?

Din 2009, Uniunea Europeană a interzis utilizarea mercurului în toate termometrele (și, în principal, în termometrele pentru copii). S-a dovedit a fi o substanță toxică pentru om și mediu. Când un termometru de sticlă se sparge, lichidul din interior iese și poate fi ingerat. Acesta este un mare pericol!

TermometruAvantajeDezavantajele
Sticlă (galiu)Este precis și fiabil.Nu sunt necesare baterii.Curățare ușoară.Durează mai mult să luați temperatura (4 minute, axilară, 2 minute, rectală).Se rupe ușor.Mai greu de utilizat cu bebelușii.
Digital tradiționalRapid.Nu se rupe ușor.Mai puțin precise.Mai greu de utilizat cu bebelușii.
Ureche și frunteUșurința de utilizare.Rezultate rapide.Confortul bebelușului.Risc mai mic de infecții.Necesită baterii.Cost mai mare.Mai puțină precizie.

Concluzii

Termometrele pentru bebelusi sunt instrumente de bază și esențiale. Știți deja că febra este un semn de avertizare a organismului împotriva infecțiilor, deci trebuie să fiți avertizați și să evitați complicațiile inutile.

În fiecare zi găsim o varietate de termometre pentru copii. De la sticla clasică până la cele inovatoare care sunt plasate pe frunte și reflectă temperatura celui mic. Cu toate acestea, este important să fiți atenți la avantajele și dezavantajele fiecărui model si apoi sa alegeți cel mai bun termometru pentru bebelusi.

De patru ani scriu articole pentru diverse site-uri web și mass-media, în special despre tehnologie, seriale, benzi desenate, anime, filme și jocuri video. Francizele mele preferate sunt Marvel, DC, Demon Slayer și Attack on Titan.

Lasă un comentariu