În jurul vârstei de șase luni, bebelușii pot sta deja în șezut pentru a mânca. Este, de asemenea, momentul în care noi feluri de mâncare încep să fie incluse în dieta sa. Dar hrănirea unui copil nu este atât de simplă, așa-i? Din acest motiv, un scaun bun de masă pentru bebeluși este esențial. Este un produs care facilitează hrănirea și scade tulburarea pe care o poate genera această activitate.

Practic, este un mobilier elevat care permite celor mici să fie la înălțimea adulților. În acest fel, ei vor putea să se așeze la masă ca restul membrilor familiei. Acestea sunt total utile, fiind stabile și sigure. Aruncati o privire asupra acestui ghid. Te vom ajuta sa gasesti cel mai bun scaun de masa pentru bebelusul tau.

De ce ar trebui sa alegi cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi?

  • Scaunele de masa pentru bebelusi sunt foarte interesante, deoarece se adapteaza la cresterea copilului. Asta înseamnă că facilitează creșterea sa pe o durată mai lungă de timp.
  • Siguranța este un element cheie atunci când vine vorba despre produse pentru copii. Asigurați-vă că scaunul are un ham sau, cel puțin, o centură de siguranță care garantează un sprijin optim.
  • Un scaun cu spătar rabatabil va adăuga versatilitate modelului, deoarece nu va servi doar pentru ca bebelușul să mănânce în el, ci și pentru ca un copil să fie culcat după aceea.

Cele mai bune scaune de masa pentru bebelusi in 2021: recomandarile noastre

Iată câteva dintre cele mai bune scaune pentru copii. Rețineți că cercetăm piața și alegem doar produsele care astăzi oferă cele mai bune rezultate. De asemenea, toate au în comun faptul că sunt complet sigure, mai ales pentru îngrijirea posturii celor mici.

Scaunul preferat de masa pentru bebelusi al utilizatorilor online

Acest scaun alimentar pentru copii se remarcă pentru un design simplu care face posibilă preluarea acestuia într-o călătorie. Are un sistem pliabil care se ajustează în câteva secunde și fără efort. În acest fel, este ușor de depozitat și, astfel, împiedică spațiul să arate dezordonat.

De asemenea, nu conteaza daca bebelusul tau face o mizerie in timp ce mananca, deoarece este un produs usor de curatat. Este un model ușor și stabil, dar, în același timp, este super sigur pentru cei mici. Acesta încorporează picioare robuste și întărite, precum și un ham de siguranță în trei puncte. Rețineți că transportă până la 50 de lire sterline.

Cel mai bun scaun de alimentatie pentru bebelusi adaptabil

Acest model de scaune se adapteaza cresterii celor mici. Spre exemplu, vă va însoți timp de patru etape de creștere. Este un scaun înalt și sigur pentru bebelușii mai mici, dar atunci când asamblați o tavă devine un scaun de masă. În plus, poate fi ajustat ca un scaun separat sau adaptat ca masă și scaun pentru copiii mai mari.

Acesta este folosit aproximativ de la șase luni și are capacitatea de a transporta până la 50 de lire sterline. În plus, plăcuța scaunului este fabricată din poliester și lavabilă într-o mașină de spălat, în timp ce piesele din metal și plastic pot fi curățate cu apă și săpun.

Cel mai bun scaun de masă cu tava pliabilă

Acest scaun iese în evidență pentru tava sa pliabilă cu o singură mână. Această caracteristică vă va permite să țineți copilul cu un braț în timp ce mutați tava cu celălalt. În plus, nici măcar nu va fi necesar să scoateți vasele din tavă pentru a-l scoate pe cel mic de pe scaun, doar întoarceți-l și apucați-vă copilul. Nu va necesita prea mult efort.

Este un model pliabil pe care il poti caza intr-o camara sau in orice colt al casei tale. În mod similar, este ușor să luați în alte locuri, ar fi un picnic sau un camping. Capacitatea de transport este de 50 de lire sterline.

Cel mai bun scaun de masă pentru doi copii

Acest scaun poate fi utilizat de doi copii simultan. Este un model evolutiv care oferă șase funcții în același produs. Pentru aceasta, încorporează șase ajustări de înălțime și trei de recline. Astfel, se transformă în diferite tipuri de scaune pe măsură ce cei mici cresc.

Este un scaun alimentar pentru copii, dar este, de asemenea, un scaun înălțat sau un scaun individual pentru copiii mai mari, de exemplu. În plus, modelul dispune de un suport pentru picioare detașabil care poate fi ajustat în trei poziții. Tava este, de asemenea, detașabilă.

Cel mai bun scaun de masă pentru a fi luat cu mașina

Acest scaun de alimentatie are un design confortabil si ergonomic, axat pe mentinerea bebelusilor in poziție verticală în timpul hrănirii. Este un model pliabil care economisește spațiu atunci când vine vorba de depozitare și, în același timp, este foarte ușor de transportat. În plus, are dimensiunea potrivită pentru a o duce în mașină acolo unde aveți nevoie.

Este un produs versatil care, pe lângă faptul că este folosit ca scaun de mâncare, poate fi folosit ca un scaun individual cu care copiii se pot juca. Poate fi utilizat la copiii cu vârsta cuprinsă între șase luni și trei ani.

Criterii de luat în considerare înainte de a alege cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi

Lumea scaunelor pentru copii poate fi copleșitoare, așa că, în mod ideal, luați în considerare anumite detalii fundamentale înainte de a face achiziția. Daca esti in cautarea celui mai bun scaun pentru bebelusi si, mai ales, cel care se potriveste cel mai bine nevoilor si intereselor micutului tau, tine cont de aceste criterii de achizitie.

Tipul

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este tipul de scaune pentru copii. În primul rând, putem vorbi despre modelele clasice. În plus față de pliere, de obicei se bucură de o structură simplă. În funcție de model, acestea ar putea fi reglabile în înălțime și înclinare a scaunului. Există modele care includ un accesoriu asemănător ouălor pentru copii.

O altă opțiune este de a decide asupra unui scaun evolutiv care este transformat în funcție de diferitele etape de creștere. Acest lucru se datorează părților sale detașabile și reglabile. O modalitate foarte larg raspandita sunt adaptoarele pentru scaunele conventionale, fiind de caracter portabil. Există, de asemenea, scaune foarte practice pentru copii mănâncă echipate cu roți.

Siguranță

Un factor esențial care trebuie evaluat este legat de siguranță. Când vorbim despre copii și în special despre bebeluși, este vital ca această problemă să fie o prioritate. Pe de o parte, asigurați-vă că scaunul este stabil și rămâne ferm pe podea. De asemenea, examinează specificațiile modelului în ceea ce privește greutatea maximă suportată.

De asemenea, nu uitați să aruncați o privire la hamul sau centura de siguranță pe care o încorporează. Cele mai avansate modele încorporează un ham de ancorare în cinci puncte, similar cu cele purtate de scaunele auto. Acestea asigură că bebelușul va fi ținut în mod corespunzător. Este important ca baza scaunului să aibă un material antiderapant.

Material

Materialul din aceste articole este un aspect pe care nu toată lumea îl discută. În acest sens, aveți mai multe posibilități: lemn, metal sau plastic. Lemnul este unul dintre cele mai dure materiale de pe piață. Fiind natural, este total potrivit pentru copii. De asemenea, se combină cu orice stil de acasă. Un material foarte comun pentru fabricarea scaunelor alimentare pentru copii este metalul.

Acest lucru oferă, de asemenea, o mare robustețe acestui tip de highchairs. Dacă acestea sunt realizate din aluminiu, ele vor fi foarte ușoare. În cele din urmă, pe piață veți găsi scaune din plastic pentru alimente pentru copii. Atât acestea, cât și cele metalice sunt foarte ușor de curățat și pliat, ceea ce va facilita transferurile.

Întrebări și răspunsuri

Înainte de a alege un scaun alimentar pentru copii, este esențial să vă clarificați cu privire la principalele aspecte ale produselor acestor copii. Pe piață există un număr bun de opțiuni, prin urmare, ar trebui să știți care sunt nevoile dumneavoastră specifice. Mai jos, rezolvăm unele dintre cele mai frecvente îndoieli cu privire la scaunele de mâncare pentru copii.

De unde stii ca este timpul sa folosesti un scaun de masă pentru bebelusi?

Când să utilizați un scaun pentru copii va depinde de dezvoltarea evolutivă și tipul de hrănire. În primele săptămâni și luni de viață, copiii se hrănesc doar cu lichide, în special lapte, deci va fi suficient să-l leagănați pentru a vă lua sticla. De la aproximativ 6 luni, solidele vor fi adăugate la dieta ta.

Încorporarea terciului de ovăz și a piureurilor de fructe va necesita dobândirea obiceiului de a sta jos pentru a mânca. În acest moment, scaunele pentru copii intră în joc, elemente indispensabile pentru această etapă de creștere. Ele vor fi, de fapt, mobilier care facilitează hrănirea copilului, dar care favorizează și autonomia acestuia atunci când vine vorba de a mânca.

Care sunt avantajele folosirii unui scaun de masă pentru bebelusi?

Este posibil să nu simți la început că un scaun pentru copii este un element 100% necesar. Cu toate acestea, în jur de o jumătate de an de viață, acesta va deveni încă un element al sufrageriei. Aceste scaune sunt concepute pentru a stabili rutina de alimentatie la copii. Datorită lor, ei vor putea să stea la masă ca orice adult.

Fiind produse stabile și complet sigure, nu va trebui să fiți conștienți de cele mici tot timpul. Acesta are nevoie de timpul său pentru a-și lua piureul, astfel încât, între timp, vă puteți dedica altor activități. De asemenea, deoarece sunt scaune de o anumită înălțime, spatele și brațele nu vor avea de suferit. În funcție de model, câțiva ani ar putea fi utili.

Cât timp poate folosi copilul aceste tipuri de scaune?

Știm că aceste tipuri de scaune sunt foarte practice chiar din momentul în care bebelușul începe să bea alimente solide. Adevărul este că majoritatea modelelor sunt potrivite pentru primii trei ani. Scaunele pentru copii mănâncă de obicei cântăresc până la 15 kg sau 50 de kilograme.

Desigur, pe piață este posibil să se găsească și modele evolutive care să însoțească copilul în toată creșterea sa. Acest lucru înseamnă că există că există căi înalte ale căror părți sunt detașabile și permit să fie utile pentru copii chiar și până la 10 ani. Aceste modele pot fi mai puțin economice, dar compensează acest lucru cu durata lor.

Ce elemente esențiale ar trebui să includă un scaun de masă pentru copii?

Fiecare scaun alimentar pentru bebelusi are particularitatea sa, insa idealul este ca nu lipsesc anumite elemente pentru siguranta si confortul optim al celui mic. În primul rând, asigurați-vă că scaunul este căptușit și confortabil. Mult mai bine dacă acest lucru este detașabil, astfel încât să poată fi spălat cu ușurință.

O altă problemă este că include un ham sau centura de siguranță pentru un sprijin maxim, sperăm cinci puncte. Ar fi de dorit să se includă un „picioare separate”, astfel încât acest lucru să acționeze ca o oprire pentru a evita alunecarea. Foarte interesant este faptul că modelul are suporturi pentru picioare, sperăm reglabile, și o tavă detașabilă. În acest fel, curățarea va fi mai ușoară. În cele din urmă, este convenabil să fie un scaun ferm, dar ușor.

Concluzii

Cumpărarea unui scaun de masa bun pentru copii este sinonim cu liniștea și siguranța. Acestea servesc drept ajutor în fiecare zi, în special pentru a facilita hrănirea celor mici. Este posibil ca, la început, să nu le acordați prea multă importanță, dar încetul cu încetul veți vedea utilitatea enormă a acestuia.

Rețineți că, în funcție de modelul pe care îl alegeți, scaunul de masă pentru bebelusi poate să te ajute mai mult decât crezi. Până la urmă, decizia este a ta. În orice caz, speram ca acest articol te-a ajutat să alegi cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi.

De patru ani scriu articole pentru diverse site-uri web și mass-media, în special despre tehnologie, seriale, benzi desenate, anime, filme și jocuri video. Francizele mele preferate sunt Marvel, DC, Demon Slayer și Attack on Titan.

Lasă un comentariu