Motocoasele sunt instrumente care au devenit foarte populare în tot felul de grădini sau terenuri agricole. Acestea sunt de mare ajutor atunci când tăiați iarbă, tufișuri, arbuști și multe altele din grădinile sau câmpurile noastre. Pentru a avea succes în achiziție, este important să cunoaștem gradul de utilizare pe care îl vom pune.

Gama de motocoase de pe piață este destul de largă și există multe caracteristici și puteri. Din acest motiv, în acest ghid te vom ajuta să afli cele mai interesante modele din prezent și să puteți evalua astfel care este cel mai bun pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

De ce ar trebui să alegi cea mai buna motocoasa?

 • Trebuie să fim conștienți de frecvența de utilizare și de cererea lucrării de a alege o motocoasă care să nu ne dezamăgească.
 • Alegeți întotdeauna un model dintr-un brand cunoscut și de încredere.
 • Puterea sau motorul sunt aspecte cheie de revizuit înainte de a cumpăra o motocoasă, așa cum vom vedea mai detaliat în ultima secțiune.

Cele mai bune motocoase: recomandarile noastre

În această selecție veți cunoaște cele mai bune motocoase de pe piață. Am făcut-o gândindu-ne la diferitele nevoi pe care le pot avea utilizatorii. De fapt, le alegem doar pe cele care au avut rezultate excelente dintre cei care beneficiază deja de funcțiile lor. Acestea sunt:

Decupatorul preferat pentru utilizatorii online

Craftsman WS405 este un tăietor de perii care vă va ușura curățarea grădinii. Are un motor puternic pe benzină în 4 timpi, care produce mai puțin zgomot, comparativ cu modele similare. În plus, face tăieturi de 17 inci.

În plus, instrumentul este proiectat cu un mâner ergonomic, reglabil, care reduce vibrațiile și oboseala atunci când este utilizat. În plus, are un arbore drept care vă va facilita accesul în locuri greu accesibile.

Cea mai bună motocoasă din punct de vedere al manevrabilitatii

În ciuda faptului că are un motor robust în 2 timpi, motocoasa Remington RM2700 se va simți ușoară și ușor de manevrat. În plus, vă va rezolva cu ușurință accesul în cele mai dificile locuri. De fapt, are un design drept al arborelui pe care îl puteți ascunde sub tufișuri, de exemplu.

În plus, acest instrument este echipat cu tehnologia de pornire rapidă, garantând porniri mai fine și un rezultat excelent cu un efort minim.

Cea mai bună motocoasă pentru accesoriile sale

Husqvarna 128LD este o motocoasă cu motor pe benzină în 2 timpi cu care îți vei organiza grădina inteligent și rapid. La fel ca majoritatea produselor de acest tip, are un rezervor translucid, astfel încât să puteți verifica vizual nivelul combustibilului în timp ce lucrați.

Instrumentul vine, de asemenea, cu o varietate de accesorii, inclusiv unul pentru tufișurile de tăiere cu un aspect clar definit. Dacă vă place să cultivați, acesta poate fi modelul ideal pentru dvs., întrucât un alt accesoriu al său este pentru cultivarea solului în zone mici din grădina dvs.

Cea mai bună motocoasă pentru ușurința de utilizare

TrimmerPlus BC720 este un tăietor de calitate. Dispune de o lamă reversibilă în 4 puncte pentru a tăia cea mai complexă iarbă. De asemenea, este conceput pentru a vă oferi cel mai bun confort posibil, deoarece include un mâner ergonomic și o curea de umăr. În plus, este o mașină durabilă.

Lățimea de tăiere a acestui instrument este de 8 inci. În plus, va fi foarte practic, deoarece este compatibil cu accesorii de la o mare varietate de mărci precum Remington, Craftsman și Troy Bilt.

Întrebări și răspunsuri

Când doriți să cumpărați un tăietor, trebuie să ne gândim la câteva întrebări foarte importante. Nu trebuie uitat că avem pe piață o multitudine de motocoase cu diverse caracteristici. Din acest motiv, în această secțiune rezolvăm îndoielile pe care utilizatorii le pun cel mai adesea.

Ce este o motocoasa și la ce servește?

O motocoasa este o mașină folosită pentru a îndepărta buruienile, iarba, arbuști mici, tufișuri, dealuri sau chiar zone de creștere. În plus, servește pentru a putea revizui colțuri sau colțuri unde mașinile de tuns iarba nu ajung. De asemenea, pentru tunderea în locuri în care pantele sau accesul necorespunzător îngreunează cositoarea.

Deoarece nu este același lucru cu unul pentru a tăia iarba decât pentru a curăța peria în tufișuri sau arbuști. Desigur, înainte de a cumpăra una, trebuie să știți pentru ce o vom folosi și astfel să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine cu ceea ce avem nevoie.

Ce tipuri de motocoase există și la ce servesc?

Când evaluăm posibilitatea de a cumpăra o motocoasă, o serie de îndoieli ne atacă, deoarece există modele electrice și pe benzină. Alegerea unui tip sau altul depinde de munca pe care o vom face. Odată ce suntem clari, trebuie doar să analizăm acel tip de tăietor.

TipLa ce se folosesc?
Motocoasa electrica1. Este cel mai potrivit model pentru locuri de muncă ocazionale sau nu prea complexe.
2. Utilizarea este limitată, deoarece trebuie să aveți o priză în apropiere sau din cauza capacității bateriei.
3. Pe o notă pozitivă, nu are mirosuri și nu generează fum ca benzina.
Motocoasa pe benzină1. Sunt instrumente mai capabile, cu o autonomie mai mare, deoarece nu depind de prize sau baterii.
2. Puterea este în general destul de mare.

Cum folosești o motocoasă?

Știind cum să folosiți corect o motocoasă ajută la eliminarea sarcinilor pentru a fi mai eficiente. Este întotdeauna recomandabil ca zona de tăiere a motocoasei să fie largă. Să ne amintim că este un instrument care în activitatea sa este supus unor sarcini și solicitări mari. Ne confruntăm cu un utilaj foarte util, dar care trebuie utilizat cu prudență.

 • Mișcări de măturat. Pentru a învăța cum să-l utilizați, este necesar să faceți mișcări de măturare, atât în ​​stânga / dreapta, cât și într-o parte.
 • Accelerare. Eliberați accelerația când terminați mișcarea de măturare și accelerați din nou înainte de a începe următoarea.
 • Putere maxima. Amintiți-vă că motorul trebuie să genereze o putere maximă în același timp în care linia de tăiere produce un efect de frânare asupra motocoasei.

Care sunt avantajele și dezavantajele unei motocoase?

Folosirea unui decupator este cel mai eficient mod de a lăsa grădina sau solul curat de impurități. O modalitate rapidă de a avea o întreținere a terenului care poate fi mai mult sau mai puțin frecventă în funcție de nevoile noastre. Să vedem mai multe despre punctele forte și punctele sale slabe:

Avantaje:

 • Cea mai bună alegere pentru tăierea ierbii, a ierbii sau a buruienilor
 • Există modele de utilizat în zone foarte largi
 • Modelele de cablaj fac utilizarea mai confortabilă pentru utilizator

Dezavantaje:

 • Cheltuieli de combustibil în benzină și curent electric sau baterie în energie electrică
 • Întreținerea ambelor este costisitoare, deoarece este un instrument, de obicei supus unei munci grele

Pentru cine este recomandabil să cumpere o motocoasă?

Decupătoarele sunt instrumente utile pentru curățarea tufelor, mai mult a tufișurilor. Totul va depinde de cât de mare este suprafața pe care urmează să lucrați. Evident, un tăietor de perii de utilizat în grădină nu este același cu altul pe care urmează să-l folosiți într-un spațiu mare de pe câmp.

Ce îngrijire necesită o motocoasă?

Decupătoarele necesită, de obicei, o îngrijire de întreținere. În general, indiferent dacă este un model electric sau unul pe benzină, anumite piese trebuie verificate, astfel încât performanța să fie cea mai bună în orice moment. Să mergem cu câteva dintre părțile care ar trebui examinate în instrumentul dvs.

Este necesar să citiți instrucțiunile de utilizare a motocoasei?

Ca și în cazul altor produse și instrumente, motocoasele vin cu instrucțiunile lor de utilizare pe care trebuie să le citim cu atenție. Deși de obicei utilizatorii sunt obișnuiți cu pornirea echipamentului, este întotdeauna mai bine să cunoașteți toate piesele și sfaturile înainte de a utiliza echipamentul. Este cel mai bun mod de a-l utiliza corect.

Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți cumperi cea mai buna motocoasa

Suntem conștienți de numeroasele modele și criterii pe care este necesar să le cunoaștem înainte de a paria pe achiziționarea uneia sau a altei motocoase. Din acest motiv, selectăm unele dintre cele mai importante care trebuie luate în considerare. Sperăm că vor fi de un real folos și vă vor ajuta să luați decizia finală.

Puterea motorului

Când urmează să cumpărați un tăietor, trebuie să vă gândiți la utilizarea pe care o vom da. În funcție de aceasta, va trebui să optăm pentru un motor cu putere mai mare sau mai mică. Dacă îl veți folosi pentru a tăia buruieni și peluze moi, un motor simplu va fi suficient. Cu cât materialul este mai gros și cu atât este mai abundent, cu atât vei avea nevoie de mai multă putere.

Este întotdeauna convenabil să alegem un model cu mai multă putere decât avem nevoie, dacă nu există prea multe diferențe de preț, decât să rămânem scurți cu un dispozitiv care nu oferă funcțiile de care avem nevoie. Modelele pe benzină sunt mai interesante decât cele electrice.

Greutate

Greutatea mașinii este ceva care merită luat în considerare atunci când alegeți un tăietor. Practic, cele mai puternice mașini sunt de obicei cele mai grele. De exemplu, frezele de perie alimentate cu combustibil au un motor mai greu, dar trebuie să transportați și combustibilul.

În cazul în care lucrarea nu este prea mare sau solicitantă, atât pentru problema costului tăietorului în sine, cât și din motive practice, cumpărați un model adaptat la ceea ce aveți nevoie. Dacă achiziționați unul foarte puternic, va fi mai complicat de manevrat și mai greu, ceea ce vă va face munca dificilă.

Frezele și asamblarea lor

Frezele fac tăietura datorită rotației de mare viteză a unui element de tăiere, care poate fi un disc comun de tăiere din metal. Sau, de asemenea, un fir care este, de asemenea, situat în zona de tăiere și care se adaptează la diferitele tipuri de iarbă sau perie. Măsurătorile trebuie verificate astfel încât să nu existe probleme la montarea firului sau a discului de tăiere.

Devine foarte important ca asamblarea tuturor elementelor să fie simplu de efectuat. Ori de câte ori este posibil, este mai bine să se facă fără a fi necesar să se utilizeze instrumente, deși oferă garanții că fixarea discului sau a firului este optimă și puterea de tăiere este menținută. Cu cât procesul este mai practic și mai simplu, cu atât sunt mai puține șanse de eșec.

Mărci principale

Există multe mărci de tăietori de pensule, printre care există unele bine-cunoscute, ar fi Bosch, Makita, Remington, Hyundai, Einhell, Husqvarna sau Black &Decker. Cel mai bine este să aveți întotdeauna încredere în mărci importante, deoarece acestea nu numai că au o calitate superioară a componentelor. De asemenea, garanția lor este mai mare și au tehnologia unui brand solid.

Opinii

Când evaluăm cumpărarea unui tăietor, trebuie să citim întotdeauna cu atenție și să investigăm opiniile pe care alți utilizatori le exprimă despre modele. Aceasta este o modalitate foarte bună de a cunoaște punctele forte și punctele slabe pe care le putem avea modelele la care ne uităm. De multe ori găsiți informații de mare valoare.

Este întotdeauna recomandabil să nu uitați cât de importante sunt evaluările de către utilizatorii produselor. Cel mai bine este să nu cumpărați un produs care are recenzii negative sau care nu le au. Mai bine pentru a evita riscurile inutile și să optați pentru produse cu scoruri bune. Achizițiile noastre trebuie să se bazeze întotdeauna pe securitate.

Concluzii

Tăietorii de perii sunt foarte utili pentru a elimina tot ce a mai rămas în grădina noastră sau în câmpuri și ferme. În orice caz, trebuie să arătăm foarte bine pentru modelul de care avem nevoie, deoarece acestea există de diferite tipuri și caracteristici. Atunci când utilizați acest instrument, trebuie întotdeauna să puneți calitatea și confortul mai presus de alți factori, ar fi cei economici.

Cunoașterea utilizării pe care o vom da este fundamentală pentru a alege un tăietor adaptat la ceea ce avem nevoie. Amintiți-vă că cele mai de bază sunt, de obicei, cele electrice, în timp ce cele pe benzină pot efectua locuri de muncă mult mai tehnice și exigente. Ori de câte ori puteți, optați pentru un model de marcă bine-cunoscut, care are cea mai bună performanță.

Sperăm că acest ghid privind tăietorii de pensule v-a fost util atunci când luați cele mai bune decizii de cumpărare. Partajați-l pe rețelele de socializare, astfel încât un număr mai mare de utilizatori să poată beneficia de acest ghid. Vrei să ne spui ceva despre asta? Dacă da, lăsați-ne un comentariu, vom fi atenți să vă citim.

Jurnalistă specializată în producția de conținut digital. Îmi place să vorbesc despre jocuri video, cărți, seriale și filme.

Lasă un comentariu